همه چیز درباره پمپ خلا| خرید-فروش-قیمت

تجهیزات آزمایشگاهی_ پمپ خلا (Vaccum Pomp)

      به طور کلی پمپ به دستگاهی گفته می‌شود که انرژی مکانیکی را از یک منبع خارجی گرفته و به سیالی که از آن عبور می‌کند، انتقال میدهد. در نتیجه، انرژی سیال پس از خروج از این دستگاه افزایش می‌یابد. از پمپها برای انتقال سیال به یک ارتفاع معین و یا جابجایی آن در یک سیستم لوله کشی و یا هیدرولیک استفاده می‌شود به عبارتی دیگر، پمپ دستگاهی است که سیالات غیرقابل تراکم را از یک نقطه به نقطه‌ای دیگر جابجا می‌نماید. با توجه به گستردگی نوع مایعات و نیازهای مختلف انتقال، پمپها دارای انواع مختلفی هستند که هرکدام دارای کاربرد خاصی می باشند.

      پمپ خلا یا وکیوم: وكيوم يا خلاء به فضايي گفته مي شود كه خالي از ماده باشد. در چنين حالتي مولكول هاي هوا كه عامل ايجاد فشار مي باشند نيز وجود ندارند. اين تعريف ايده آل وكيوم مي باشد .در اصطلاح به فشارهاي پايين تر از فشار اتمسفر هوا، حالت خلاء گفته مي شود. كلمه وكيوم از معادل لاتين كلمه خالي مي آيد. با اين وصف فشار مابين فشار اتمسفر و صفر مطلق را مي توان حوزه سيستم هاي وكيوم دانست. پمپ خلأ ابزاریست که با تخلیه مولکول‌های هوا از یک محفظهٔ مشخص آب بندی شده، فشار منفی یا (خلأ نسبی) ایجاد می‌کند. این وسیله نخستین بار در سال ۱۶۵۰ میلادی اختراع شد. از آن پس مدل‌های گوناگونی بر این اساس و برای استفاده‌های مختلف ساخته شده است. پمپ‌های خلأ، با اتاقک‌ها و روش‌های عملیاتی گوناگون خود می‌توانند طیف گسترده‌ای از سیستم‌های خلأ را به وجود آورند.

خلاء بسته به فشار گاز به چند دسته تقسيم بندي ميشود:
  • خلاء كم از فشار اتمسفر تا 1 ميلي بار
  • خلاء متوسط از 1 تا 3-10ميلي بار
  • خلاء زياد از 3-10 تا  7-10  ميلي بار
  • خلاء خيلي زياد از  7-10 تا  ميلي بار 14-10
  • انواع پمپ هاي وكيوم
بسته به كاربرد، محدوديت هاي فشار، ظرفيت پمپاژ وشرايط محيطي از روش هاي گوناگوني براي توليد خلاء استفاده مي شود.

     پمپ دیافراگمی: اخيرا پمپ هاي ديافراگمي به دليل ملاحظات محيطيكاربرد بسياري پيدا كرده است. از آنجا كه اين نوع پمپبرخلاف ديگر انواع پمپ هاي مانند تيغه اي و رينگ آب از يك مايع جهت عايق بندي خلا استفاده نمي كند لذا از اين پمپ ها در مراكزي كه محدوديت هاي شيميايي يا بهداشتي وجود دارد براحتي مي توان استفاده نمود. در حقيقت پمپ هاي ديافراگمي بدون روغن OilFree هستند. مكانيزم عمل اين پمپ بسيار ساده است.

      پمپ تیغه ای: در اين نوع پمپ، روتور دو تيغه را كه توسط يك فنر به ديواره فشرده مي شود را مي چرخاند. در طي چرخش از 0 تا اندكي بيش از 180 درجه، هوا از يك طرف وارد ظرف مي شود و پس از گذر از اين وضعيت هوا به طرف خارج از پمپ هدايت مي شود. اين نوع پمپ براي اينكه فضاي بين تيغه و ديواره را آب بندي كند از يك فيلم نازك روغن بهره مي گيرد. در حقيقت قسمتي از اين پمپ هميشه در روغن غوطه ور مي باشد. هواي خروجي نيز مقداري روغن همراه خود دارد كه توسط فيلتر تعبيه شده در اگزوز، روغن آن گرفته مي شود.
پمپ پریستالتیک: نوعی پمپ جابه جایی مثبت است که برای پمپاژ انواع مختلفی از سیالات بکار می رود. سیال داخل یک تیوپ انعطاف پذیر قرار دارد که داخل یک محفظه مدور پمپ جای می گیرد.پمپ های پریستالتیک خطی نیز ساخته شده اند. پمپ های پریستالتیک دارای طیف گسترده ای از کاربردهای صنعتی هستند و طراحی منحصر به فرد آنها، این پمپ ها را برای پمپاژ مواد ساینده و مایعات چسبناک مناسب می کند.

 

کاربرد پمپ های پریستالتیک

      بطور معمول پمپ های پریستالتیک برای پمپاژ مایعات تمیز و استریل و یا تهاجمی بکار می روند. بعضی از کاربردهای معمول عبارت اند از : پمپاژ مایعات تزریقی -وریدی به درون یک دستگاه تزریق، پمپاژ مواد شیمیایی مهاجم.

انواع پمپ پریستالتیک

1- Basic Peristaltic Pump
2- Flow Rates Peristaltic Pump
3- Dispensing Peristaltic Pump
4- Standard Peristaltic Pump

     پمپ پریستالتیک سری Basic: در این نوع پمپ پریستالتیک که جز پمپ های ارزان می باشد، کاربر فقط می تواند کم و زیاد کردن گردش موتور و جهت گردش  را مدیریت نماید.

     پمپ پریستالتیک سری Flow Rates: دستگاه سرعت جابجایی مایع را نشان می دهد. همچنین کاربر می تواند  کم و زیاد کردن گردش موتور و جهت گردش را  مدیریت نماید.

      پمپ پریستالتیک سری Dispensing: این سری از پمپ ها قابلیت برنامه ریزی داشته و درایو این پمپ ها دارای میکروپروسسور میباشد که سرعت جابه جایی مایع را نشان می دهد  همچنین کاربر می تواند کم و زیاد کردن گردش موتور و جهت گردش را  مدیریت نماید.کاربرد این پمپ ها در لوازم ارایشی- بهداشتی، داروها و صنایع غذایی میباشد.

      شما می توانید با ورود به بخش فروشگاهی پمپ ها ، با انواع پمپ هایی که توسط شرکت ویتا طب کوشا ارائه می‌شود، آشنا شوید.
برای اطلاعات بیشتر به صفحه اصلی ویتاطب کوشا مراجعه کنید

توسط : admin | تاریخ : 1395/11/26 | نظرات